Geluksmomentjes op maat

Lezing/workshop over geluk

Nederland staat in de top 10 van de gelukkigste landen in de wereld. Toch is het aantal burn-outs schrikbarend hoog. Leggen we de lat te hoog? Is geluk maakbaar? Ik ga graag met een groep mensen over dit onderwerp in gesprek.

Wat weten we van geluk? Wat maakt ons gelukkig? En in hoeverre kunnen we er zelf invloed op uitoefenen. Ik houd het graag een beetje luchtig, er kan een spelvorm in zitten, een wandeling of een creatieve activiteit. In overleg is van alles mogelijk.

Voor bedrijven: Deze activiteit kan een mooie inleiding zijn om het onderwerp werkgeluk onder de aandacht te brengen.

Instellingen/stichtingen: met deze activiteit kunnen mensen op een andere manier met elkaar in contact komen. We kunnen ons ook richten op bepaalde behoeftes, denk aan maatjes zoeken. In deze activiteit besteed ik ook aandacht aan de mogelijkheden die je zelf hebt om jouw geluksbeleving te vergroten.

 

Gasten verrassen met een geluksmomentje

Geluksmomentje kaartjesHoe leuk is het om mensen tijdens een evenement/bijeenkomst/feestje te verrassen met een mooie tekst. Dit kunnen mijn gebruikelijke teksten zijn met het thema geluk, complimenten of bedankjes, maar ik kan ook op maat geschreven kaartjes maken. De teksten sluiten dan aan bij de persoon, het evenement of het bedrijf. Alle kaartjes worden door mij persoonlijk met de hand gemaakt.

 

Persoonlijk cadeautjes

Een doosje voor jou

Laat iemand weten wat hij of zij voor jou of jouw bedrijf betekent met een doosje vol persoonlijke, mooi vormgegeven teksten. Wat dacht je van een week, tien dagen of een maand lang elke ochtend een kaartje?  Aan de hand van een kort gesprekje bepalen we het thema en maak ik de kaartjes.

Geschreven portret

Verras iemand met een geschreven portret of (levens)verhaal. Op basis van één of meer interviews schrijf ik een verhaal over een persoon, gebeurtenis of bedrijf. Afhankelijk van het formaat kan dit digitaal, een miniboekje of tijdschriftje zijn, maar inlijsten kan ook een leuke optie zijn.

Vriendenboekje

Een heel persoonlijk cadeau is een boekje of tijdschrift met teksten en foto’s over een (familie)relatie of vriendschap. Op basis van korte interviews en/of vragenlijsten schrijf ik de teksten en geef het vorm in een tijdschrift.

Je kunt ook een vriendenboekje laten maken voor het afscheid van een collega.

 

Meer informatie

Elke dienst wordt op maat gemaakt, dus is het moeilijk om hier een prijs neer te zetten. Zie je iets leuks staan? Bel me gewoon op dan bespreken we de mogelijkheden. Eerst even e-mailen of Appen mag ook.

Tel: 06-10665128

mail@alida.nu

 

Ansichtkaarten geluksmomentje delen